maanantai 24. elokuuta 2015

Valmistumisen jälkeisiä fiiliksiä

Hei taas kaikki!
Nyt on taas kauheesti tullu asiaa viime aikoina ja yritän vähän supistaa. Teen ehkä kahdessa osassa. Valmistuin siis tuossa toukokuussa lähihoitajaksi lasten- ja nuorten koulutusohjelmasta. Sen jälkeen pääsinkin heti kesätöihin Nokian kaupungille. On muuten aivan ihana paikka tuo Puropuiston päiväkoti! Kaipaan takaisin! No siinä töiden lomassa etin myös samalla itselleni uutta kämppää. Oon siis tähän asti asunu äitilläni, mutta 1.7 pääsinkin sitten jo muuttamaan vuokralle Raholaan. Siitä en näytäkkään vielä kuvia sillä ei oo vielä muutto täysin valmis, eikä tupareita oo pidetty. Mutta ihan mukavaa on :)

Noh sitruunaahan kasvatan tällä hetkellä. Oikeestaan kahtakin ja siihen ihana asia on se että mulla on ikkuna siihen suuntaan että päivällä paistaa aurinko suoraan ikkunasta ja että mulla on ikkunalauta! <3 Tässä vähän kuvia mitä niille kahelle kuuluu


hän on saanut lisää lehtiä



myös hän on saanut lisää iisoja lehtiä

Sitruunaiseni voivat siis hyvin. voin päivittää vielä mun projektistaki sit kun saan nuo oikeisiin ruukkuihin. (joka tapahtuu siis luultavasti/toivottavasti tänään)

Toinen isompi uutinen on se, että rakas rakas kissamme iskällä kuoli juuri ennen valmistumistani :( Leenu leijailee siis Miirun kanssa nyt taivaissa. Tästä johtuen isälleni adoptoitiin uusi kissa. Meillähän on valmiiksi jo essi, mutta nyt meillä on myös ihana suoloinen MIKKE! 



Pikkuinen tuli ennen juhannusta ja nyt viime viikonloppuna
 oli jo kasvanut teiniksi!

Mikke on kissanpennun ja poikakissan
luonteen osasyystä aivan "sekaisin"

Mutta tätä pikkuista poikaa ei päästetäkkään vapaaksi
niin kuin tytöt on ennen päästetty. 

Enenpää en aidakkaan tähän postaukseen pistää. Siinä on suurimmat ilmoitukset.

Kiitos & kumarrus! Sofy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti