sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Olet arvokas!

Haluun vaan kertoo, että arvostakaa toisianne ja arvostakaa itseänne. Mä arvostan kaikkia. KAIKKIA! Joo sitä ei aina huomaa, mutta se on totta. Ihan sama mitkä meijän välit on. miksi? Koska kukaan, siis ei kukaan oo täällä ilman syytä. Kaikilla ei oo välttämätä mitään isoo hommaa, mutta kaikilla on joku. Jonkun homma saattaa olla se, että saattaa jonkun muun tähän maailmaan. Jonkun homma suojata ja pitää turvassa. Yhden homma on keksiä joku maailmaa mullistava keksintö. Mutta toisen homma saattaa olla niinkin yksinkertainen kun auttaa tätä kun hänellä on vaikeaa. Olla vierellä, tukea, luoda hyvä mieli, rakastaa. 

Tää ei liity mun uskooni. Tai no joo. Mä uskon tähän asiaan! Suosittelen sunkin uskoo. Mietitään tätä asiaa. Sovitaan vaikka, että sun kaveris on masentunut. Sä autat sitä kuuntelemalla sen suruja ja yrität saada hänet nauramaan. Kaverisi parantuu ajan myötä masennuksestaan. Mutta olisiko näin käynyt, ellet olisi ollut kuuntelemassa ja lohduttamassa, kun oli vaikeaa. Ei välttämättä. Siinä on mielestäni oikein hyvä syy olla täällä.

Sama tilanne vaikka olisit masentunut. Olet siinä. Olet elossa. Olet jonkun. Et ole yksin. Kukaan ei ole yksin. Saatat olla jonkun syy elää, vain koska itsekkin olet elossa. Olet siis arvokas ja vahva. sitä ei muuta mikään.. Olet syntynyt tänne syystä. Joten...
 Ole vahva. Ole sinä. Olet arvokas. Nyt ja aina. 


Sain tähän kirjoitukseen kun juttelin hyvän kaverini kanssa ja laitoin hänelle kuvan äitienpäiväjutuistani mitä tein. Hän sanoi että olen nähnyt vaivaa. Kirjoitin hänelle, että näen kaikkeen vaivaa ja yritän parhaani. Mieleni teki selittää miksi ja selitin edellisen. Siksi päätin että voisin kertoa kaikille tämän. Olette sen arvoisia. :)

PS. Hyvää äitienpäivää arvokastakin arvokkaammat äidit!

Kiitos & kumarrus! Sofy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti